lunes, 14 de septiembre de 2015

Muy buenas noticias



El passat 14 de setembre, inspectors de l´Ajuntament de Sant Boi van desconnectar i precintar la instal.lació de les antenes de telefonia mòbil de Vodafone al carrer Rubió i Lluch, que han deixat d´emetre.

L´Ajuntament de Sant Boi ha instat a Vodafone a que desmantelli les antenes; en el cas que no faci en les properes setmanes, el propi Ajuntament procedirà al seu desmantellament.

§ Volem felicitar-nos totes i tots perquè, amb la participació activa dels veïns i veïnes, s´ha aconseguit l´objectiu de desmantellar aquestes antenes. 

§ Volem agrair a l´Ajuntament de Sant Boi que, amb els seus responsables polítics i els seus tècnics, ha fet possible que aquesta reivindicació popular s´hagi aconseguit. 

§ Volem agrair també a tots els grups polítics que han donat recolzament a aquesta proposta, i a totes les entitats, institucions, professionals, etc... que han assessorat i recolzat des del primer moment aquesta intensa lluita que es va iniciar el passat 4 de març. 

§ Continuarem lluitant per garantir que la cobertura de la telefonia mòbil es faci en base a la protecció de la salut dels veïns i veïnes

§ Aquesta lluita torna a confirmar que, gràcies a l´organització popular i de base, articulant-se amb els moviments socials, i al treball conjunt amb les institucions públiques i les organitzacions polítiques,  és possible canviar la realitat.

§ La Plataforma de Marianao contra les antenes es continuarà reunint tots els dimarts, a les sis de la tarda, al local de l´Associació de Veïns. Animem a tothom a participar-hi. 


Moltes gràcies a totes i a tots!

No hay comentarios:

Publicar un comentario