lunes, 20 de abril de 2015

Plamtem cara!!!

Plantem cara a les multinacionals de la telefonia mòbil!


Volem avui destacar una notícia que mostra que és possible plantar cara a les antenes de telefonia mòbil: La setmana passada, l´Ajuntament de Cerdanyola va paralitzar les obres d’instal·lació d’unes antenes de telefonia mòbil, també de Vodafone.

La Plataforma de Marianao contra les antenes de telefonia mòbil avui ha demanat a l´Equip de Govern de l´Ajuntament de Sant Boi que faci el mateix que ha fet l´alcaldessa de Cerdanyola, que ha demanat un informe al Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme amb l’objectiu de modificar l’ordenança municipal que regula la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil a la ciutat. Un cop arribi aquest informe es decretarà la suspensió de la concessió de llicències per un any. Durant aquest temps, l´Ajuntament de Cerdanyola estudiarà l’adaptació de l’Ordenança Municipal i la distribució de les antenes al territori.
Podeu veure la notícia a:



Demanem a l´Ajuntament de Sant Boi que de manera urgent compleixi l´acord del passat 23 de març del Ple Municipal, instant a Vodafone i a la comunitat de propietaris del carrer Rubió i Lluch a trencar l´acord d´instal.lació de les antenes. I alhora, demani un informe al Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme amb l’objectiu de modificar l’ordenança municipal que regula la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil a la nostra ciutat. I que, a partir d´aquest informi, decreti una suspensió de les llicències durant un any per a la instal.lació d´antenes, realitzi una adaptació de l´Ordenança Municipal i desplegui un nou pla d´antenes a partir de les recomanacions de la  Resolució 1815 del Parlament Europeu.


Treure les antenes del carrer Rubió i Lluch, SÍ ÉS POT!



La lluita contra les antenes és notícia a TV3

La cassolada del passat 15 d’abril va ésser molt “sonada”. Va sortir a TV3 de manera repetida en els informatius. Així mateix, a la Vanguardia, a Râdio Sant Boi, a l´Agència Catalana de Notícies, al diari Dsantboi.com i a les xarxes socials.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario